Nybrogatan 38

Godmorgon! Hur har er helg varit? Min helg har varit fullspäckad och väldigt rolig! 

Igår, efter att länge ha övervägt yoghurt och kaffe hemma eller en tripp till Nybrogatan 38 för en brunch bestämde vi oss tillslut för att gå dit. Jag tog en Egg’s Royal. Det var ganska längesen jag åt det. Förut åt jag det hela tiden, förstår varför. För övrigt så tycker jag att deras meny verkligen är så bra. Det finns liksom ett ihopplock av Allt med stort A. Tänkte samtidigt beställa American Pancakes till efterrätt vilket var tur att jag inte gjorde. Blev så mätt! 

Vi satt i baren mot uteserveringen framför öppna fönster och tittade på alla som gick förbi. Det är ju så skönt att sommarvärmen fortfarande håller i sig!? Uteserveringen var helt full av människor med solglasögonen på. Underbart! Hösten kan vänta liite till. 

Min fina och underbara vän Angelica

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *