September

Tröja Selected Femme / Byxor Filippa K / Klackar Zara / Väska Gucci

Godmorgon! Hoppas att allt är bra med er. Igår mötte jag Angelica vid saluhallen för att gå och handla inför en kväll hemma hos mig. Vi köpte med oss sushi från ett ställe i närheten som verkligen var så bra! Därefter blandades det drinkar hos mig. Johanna kom också över och vi satt länge på balkongen med Lana Del Rey i bakgrunden och pratade om allt och inget. Vi begav oss sedan till Berns där vi tittade på ett fyrverkeri som varade i flera minuter.

Igår träffade jag Kristoffer som fotade dessa bilder. Hur grym är han inte!? Kolla in hans hemsida: Kristofferbroberg.se. Jag älskar att hösten börjar komma. Det bästa är att man kan klä sig i lager på lager och i stickat. Älskar denna tröja som jag lånat av min syster. Letar därför efter liknande i andra färger. Vill ha i ljusare nyanser såsom puderrosa och beige. 

Kramar

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *