Post: Inredning

Bild från Hemnet.se

Inredning. Kan man få nog? Jag tror inte det! Innan jag flyttade la jag allt av det jag inte la på ett sparkonto på kläder. Idag, efter att ha flyttat lägger jag det på inredning. Det är fantastiskt roligt och jag tror att det är så viktigt att ha ett hem som man trivs i. Jag älskar grått. När jag var 12 år bestämde jag mig för att tre av mina väggar skulle vara grå, samtidigt som en vägg fick vara blommig. Sedan dess har jag älskat grått. Tycker att det är så snyggt! Som till exempel på bilden ovan. Gråa väggar ger verkligen liv till ett hem. 

Ni som följt mig ett tag vet att jag flyttade för ungefär två månader sedan. Här är mitt underbara kök! I grå marmor. Som jag älskar! Det är ett riktigt drömkök. 

Denna superfina lägenhet ligger just nu till försäljning på Hemnet.se och jag älskar färgerna! Jag har nästan likadana stuckaturer i min lägenhet och längtar efter att få måla om mina vita väggar till en ljus grå färg. Det framhäver de vita snickerierna så fint.

Detta badrum är så snyggt. Tycker det är fint med mörkare i färger i badrum. Skulle därför inte tacka nej till detta badrum.. Möbler i sammet är också något jag är svag för. Denna soffa är helt underbar enligt mig. Däremot tror jag att jag skulle tröttna på den efter ett tag. Dock var jag väldigt nära på att beställa just min soffa i en mörkblå sammet först men kände att denna i grått var ett mer säkert kort. Och nu står den på plats i min lägenhet och jag är jättenöjd. 

Lampa – Här, Stol – Här

Denna lampan från Flos är också en riktig klassiker. Jag fick en sådan när jag fyllde år och monterade ihop den direkt! Dock är den inte upphängd ännu och står fint på golvet.. Stolen låter jag tala för sig själv. En riktig pärla i en underbar färg. Den klassiska Nain mattan kan ni hitta lite här och där. 

Vattenkaraffer – Här och Här, bordslampa Här, Tallrikar Här

Mina väggar ekar fortfarande tomma. Det jag vill hänga upp är tavlor med Audrey Hepburn. Att inreda med Louis Vuitton skulle jag gärna göra. Dock äger jag ingen koffert eller liknande så det får jag nog vänta med tills jag är liite äldre..

Kramar

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *