4 Wanties for autumn

Kappa från Dagmar / Scarf från Gucci / Väska från Valentino / Solglasögon från Prada

Såhär vill jag se ut en solig men lite kyligare höstdag. En svart lång kappa med en färgglad scarf i halsen. Visste ni förresten att jag inte äger en svart väska? Så konstigt då jag skulle beskriva mig som ”väskoman”. I min garderob finns endast bruna, beige och gråa/vita väskor. Alltså är jag i ett behov av en svart väska, saknar verkligen det i min garderob. Helst den i kollaget ovan. 

Sommaren går ju mot sitt slut så nu måste jag börja jakten efter den perfekta kappan. Egentligen skulle jag vilja ha en i mossgrön. Tycker det är så snyggt och även lite roligare än en svart kappa. Jag ser så mycket fram emot hösten och allt snyggt höstmode. Såklart även att sitta på caféer och dricka något varmt. Jag älskar verkligen sådant!

Vad ser ni mest fram emot med hösten?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *