Stripes

Topp och kjol – Zara väska – Gucci  solglasögon – Prada

Hej! Hoppas att er dag varit bra hittills. Jag skrev ju igår att jag skulle visa er ett par supersnygga jeans som jag köpte på Zara. Jag tog även på mig dem imorse (trots värmen här) och vandrade omkring i dem med kameran i handen för att hitta ett bra ställe att fota på. Pga sol överallt samt massor med människor. Jag gick runt i säkert två timmar och det var hemskt. SÅ varmt! Gav tillslut upp och bytte om till det jag hade skickat med Mathias i hans väska då jag imorse förutspådde att jag kanske inte skulle klara en hel dag mitt i Barcelonas sommar med jeans. Dem får ni helt enkelt se när jag kommer hem till Sverige igen! 

Har också köpt denna blus. Den kommer från Zara och jag tycker den är så fin. Passar till nästan allt och superskön att ha på sig. Ikväll ska vi ut på en båttur vilket ska bli mysigt. Just nu är vi utslagna efter en dag på stan och tänkte byta om för att gå upp till poolen en sista gång då vi åker hem imorgon.

Ha en bra kväll! Kramar

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *