Puro Beach

Godmorgon! Ligger i hotellsängen efter en lång frukost på hotellet. Snart ska vi gå på stan och sedan åka tillbaka till Puro Beach där vi var igår. Det var så skönt! Puro Beach är en slags beach club där man hyr en solsäng under en hel dag/kväll. Man kan sedan beställa in massor med gott att äta och dricka och bara ligga där och njuta. Såklart även ta ett dopp i poolen. 

Igår kväll åt vi på W. Det var så häftigt. Tuna tartar, sashimi och sushi var det som vi föll för och det var riktigt gott. Säkert smakar det även bättre med utsikten också. Helt magiskt att sitta och äta samtidigt som man kan se ut över hela Barcelona. Om ni följer mig på snapchat kan ni se bilder. (Bygisela heter jag där) 

Nu väntar stan! 

Lunch: Asiatisk biffsallad

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *