Dream

Äntligen! Efter en dag på jobbet har jag nu semester! Tre veckor som är behövliga. På lördag skulle vi egentligen åkt till Nice men med tanke på det fruktansvärda som hände går planet istället till Barcelona. Det ska bli så roligt! 
Zaras kollektioner går upp och ner enligt mig och ibland hittar jag ingenting jag tycker om och ibland (som nu) vill jag ha allt som finns. Hur underbar är inte långklänningen? Mamma har den och den är faktiskt så mycket finare i verkligheten. Älskar även skorna med en liten klack. Mer Chanel Inspired är nog svårt att hitta och dem blir dina för 299:-!

En mix av bilder från sist jag var i Barcelona: 

Rosa-beige dröm från Valentino…

Frukost på ett av Barcelonas ca 5000 fantastiska barer/restauranger

Här äter jag helst lunch: El Nacional

Hotellets underbara terass med en ännu mer underbar utsikt.

En glass på Ice Box längs strandpromenaden

Ett till favoritställe. Fantastiska våfflor för alla smaker. El Farggi. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *