Hej! Hoppas att allt är bra med er. Jag har äntligen återhämtat mig efter över en vecka med feber i sängen. Vi är på landet och det är så skönt. Det vi gör är att äta god mat och att ta det lugnt, så jag klagar inte.

Tänkte äntligen visa er lite bilder på min lägenhet!

Detta är visningsbilderna då jag inte har några nya. Mina möbler kom precis när jag fått feber så jag vet ärligt talat inte exakt hur det ser ut, men jag tror det blev bra!! Älskar min lägenhet, varenda kvadratmeter och just nu är den långt ifrån klar! Som tur är slipper jag iallafall undan renovering. Men inredning är svårt nog tycker jag! Dock väldigt roligt. Ska bli så kul att göra i ordning garderoben som är en liten walk in closet. Behöver alla tips på möbler (förutom säng, soffa och matgrupp) och inredning. Det är verkligen en djungel! Nedan hittar ni några fler bilder på min underbara lägenhet.Har ni frågor får ni som vanligt gärna ställa dem i kommentarsfältet så lovar jag att svara!En del av badrummet som kanske är mitt favoritrum. En riktig marmordröm..

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *