Hur lång är en mil?

Stadium presenterar ett antal avsnitt om Sofi Fahrman och hennes resa att springa midnattsloppet och en mil. Vid hennes sida står Tomas Reckmann med en rad olika tips för hur man ska lära sig att hantera både de fysiska och psykiska.

________________________________________________________________________________________________________________________

Ett samarbete mellan kroppens psykiska och fysiska. Allt har en samhörighet och mycket spelar på takt, känsla och mode. Känslan av att veta vad man klarar av och inte och känslan av att veta att man enkelt kan bemästra milen. För ett år sedan tränade jag stenhårt. Efter skola och jobb sprang jag några kilometer för att sedan stanna upp, byta skor och köra fria övningar. Känslan av att veta att man kommer att klara det antalet steg man behöver för att ta sig i mål är slående. Jag älskar friheten. Att se solen gå ner och känna sig ett med naturen tycker jag är helt fantastiskt. Det kanske är något ni inte trodde om mig men då känner jag mig fri. Helst har jag musik i öronen och låter Lana Del Rey hjälpa mig framåt. Den psykiska delen.

För mig är den fysiska delen minst lika viktig. Att hitta dem rätta skorna kan vara svårt och också det viktigaste. Med fel skor kommer inte den psykiska delen att spela någon roll oavsett mode. Så mycket spelar in för att klara just det man vill. Jag är också otroligt mån om att kläderna ska se bra ut och sitta bra. I fel kläder vill min hjärna inte ta ett endaste kliv framåt.

När det fysiska och det psykiska synkar som bäst tror jag att man kan ta sig hur långt som helst. En vän sa till mig för ett tag sedan att alla människor har samma kapacitet. Det handlar bara om hur man väljer att utnyttja den. Vilka uppoffringar är man beredd på att göra och vad är man villig att satsa. Det har satt sig i mitt huvud och det motiverar mig verkligen. 

Stadium har släppt en rad otroligt motiverande avsnitt som ni kan se på deras hemsida.

Sponsrat inlägg
I samarbete med Stadium

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *