Full Skirt

Godmorgon! Okej, ett par minuter denna tisdagsmorgon tillägnade denna kjol. Jag hittade den på Karen Millens rea och tycker att den är helt underbar. Man kan enkelt klä upp den, och lika enkelt klä ner den. Helt underbar med andra ord! Jag skulle kunna använda den varje dag. Ni hittar den här.

Imorgon kommer äntligen mina möbler till lägenheten! Jag har nu väntat åtta veckor och jag ska direkt ta bilder för att visa er hur det blev! Så spännande. Soffa, matbord och stolar ska imorgon ställas in i lägenheten och jag tänkte samtidigt hämta min underbara sänggavel. Ni får helt enkelt se snart!

 Kramar

Kjol från Karen Millen / Tröja från Zara / Skor från Louis Vuitton /

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *