My Weekend

Topp från Zara / Kjol från Karen Millen (älskar!) / Skor från Valentino / Väska från Prada i färgen Pale Grey

Godmorgon! Måndag igen och jag ska snart till jobbet. Helgen har varit proppad med roligheter. Mathias fyllde 23 år och det firades såklart. Har varit på en superrolig kurs med mitt nya jobb som är helt fantastiskt roligt och ett riktigt drömjobb! Kommer självklart att berätta mer om det snart. Har även träffat Johanna och vi har haft så kul. Vi dansade nästan hela natten i lördags och jag har verkligen saknat henne! 

Igår var vi på Gröna Lund med våra sysslingar och det var så roligt. Var flera år sedan jag var där så det var riktigt roligt. Nu väntar jobb! 

Kramar

Väskan fullpackad påväg till Mathias!

Min fina lillasyster Estelle

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *