16:e Juni

Två detaljbilder från idag. 

Efter en lång runda på stan i detta väder sitter jag nu i min soffa med min filt över axlarna. Fy alltså! Så tråkigt när det går från en dag med strålande sol till detta rusk. För övrigt så har min dag varit bra. Johanna och hennes kompis kom hit i förmiddags för att ta en snabb kik på lägenheten innan vi gick ner till Ångbåtsbryggan för att äta lunch. Vi alla åt räkor med bröd och aioli. Så gott! Därefter gick vi till LV då Johanna skulle köpa en väska och som vanligt har jag svårt att gå ut tomhänt därifrån och fick med mig en gullig korthållare. (Ni kan se den om ni följer mig på snapchat –> Giselaas) Efter en runda på stan tog vi en fika på Wienercaféet. 

Hittade även en superfin klänning i rött på Zara som jag ska visa er så fort vädret tillåter. Ett riktigt kap! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *