New Love

Godmorgon! Denna underbara väska fick jag i födelsedagspresent! Jag har tittat på den här väskan så länge och Mathias köpte den till mig. Gissa om jag blev glad?! Tycker den är supersnygg och det bästa är nog att den är så rymlig. Jag får plats med systemkamera, mobil, nycklar, korthållare och ett läppglans. Den är alltså inte bara otroligt snygg utan även väldigt praktisk. 

Denna vecka är jag ledig från jobbet. Det är skönt men samtidigt saknar jag det. Jag vill liksom ha ett jobb att gå till på morgonen. Som tur är jobbar jag igen nästa vecka (haha). Jg ska snart gå upp för att äta lite frukost och sedan ska jag möta Angelica utanför Haymarket för att äta lunch. 

Vi hörs senare. Kram!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *