Godmorgon! Min dag igår var helt otroligt bra. Mamma hade gjort en buffé med massor av gott så för det mesta så åt vi. Mitt bord är överfullt av blommor och det är verkligen så fint. Vill ha dem där för alltid! 

Jag fick även så mycket fina presenter! Helt galet. Matéus tallrikar, Missoni handdukar, världens finaste vas, smycken, en väska, vinglas, champagneglas och vattenglas till den serie som jag samlar på. Listan kan göras lång och jag har säkert glömt hälften av alla saker. 

Ni kanske kommer ihåg när jag var i Barcelona för ett par veckor sedan och köpte en present till mig själv? Den öppnade jag såklart igår och till min förvåning (haha) låg det världens snyggaste skor i lådan. Jag älskar dem så mycket och jag kommer att använda dem hela sommaren.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *