Gifts

Matéus tallrik 199:-
Korthållare från Louis Vuitton ca 1700:-
Klocka från Tory Burch ca 2600:-
Necessär från Day Birger Et Mikkelsen 179:-
Handduk från Missoni 169:-
Body Lotion från Abahna ca 250:-

Hej! Hoppas att allt är bra med er! De senaste dagarna har jag märkt att jag fått en hel del nya besökare här på bloggen vilket är superkul! Imorse tittade jag för ovanlighetens skull på Devotes topplista och fann mig själv på 17:e plats vilket var otroligt roligt. 

Imorgon ska jag på två stycken studentmottagningar. Först till Linnéa och sedan Rebecca. Håller därför på att göra i ordning ett par presenter som jag köpt. Tycker det är så roligt att köpa presenter, speciellt på sommaren. Varför vet jag inte men det känns verkligen som att alla butiker är fulla med presentartiklar i alla kulörer. Ovan ser ni lite presenttips för sommarens alla festligheter i olika prisklasser. Nu ska jag gå och lägga mig då morgondagen kommer att bli lång. Godnatt!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *