Interior

1. Deck Sidobord från OX Denmarq 2. Morse Hylla från OX Denmarq 3. O soffbord från OX Denmarq 4. Äng Vas från Klong 5. Hook Knoppar från Ferm Living 6. Förvaringslådor från House Decor 7. Lampa Diy Pendel från House Decor 8. Kaffemaskin från Nespresso

Nu när jag har min egen lägenhet så spanar jag efter möbler och inredning hela tiden. Ett av mina favoritmärken är helt klart OX Denmarq. Dem har så mycket snyggt! Englesson är också en favorit och jag har beställt min soffa därifrån. Får den om ett par veckor och längtar efter att få visa er den! Det är en riktig drömsoffa för min del och den kommer att bli så fin i lägenheten. Ovan ser ni några utav mina favoriter när det kommer till inredning. Dessa från Rum21.se.

Något som är lite svårare är soffbord. Jag vet verkligen inte vad jag vill ha. Just nu funderar jag på bordet ovan i marmor eller ett runt med glasskiva och mässingsunderrede. Vad tycker ni? Om ni har något tips på något annat soffbord så skulle jag bli så glad om ni tipsade mig! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *