Bagoholic

1. En sockersöt Balenciaga
2. Dröm från Gucci
3. Ljuvligt rosa från Prada
4. Tuff crossbody från Miu Miu
5. Tote i chrome från Stella McCartney
6. Bohemian chic från Gucci

Väskor. Jag älskar verkligen väskor. Ni som följt mig ett tag har nog koll på det. Jag skulle vilja säga att det är så mycket mer än något man bär med sig för att göra det praktiskt för sig. Det är lite som en trofé. En klassisk Prada eller en modern Louis Vuitton. Alla har sin charm och det har verkligen fängslat mig. Dem hänger med på armen i vått och torrt och finns där när en tråkig outfit behöver livas upp. 

 Som sagt, jag älskar dem och denna vår i dessa nyanser! Jag har spanat in just puderrosa väskor lite extra och den som fått mig mest på fall är Guccis Dionysus Blooms. Den är så vacker och mer som ett smycke. Jag älskar den. Jag har även varit och klämt på Stella McCartneys Falabella i ljusare nyanser. Det är verkligen en djungel och i collaget ser ni några väskor som jag så gärna skulle vilja ha i min ägo. 

I mitt kameraalbum på telefonen finns måånga bilder liknande dessa.. Jag samlar.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *