Waffles – Farggi Café

Farggi Café – Carrer del Veguer 

Godmorgon! Idag vaknade jag upp i min egen säng. Så skönt att vara hemma igen. Har haft underbara dagar i Barcelona och vi har verkligen kunnat lägga varje minut på att lyxa. Mat, shopping, Cava med mera. Så underbart! Nu är jag tillbaka till vardagen och jag ska snart åka till jobbet. Som tur är kom vi hem till underbart väder i Sverige vilket gör det ännu lite skönare att vara hemma. 

Denna frukost åt vi igår. Det var så gott! Våfflorna var fantastiska och även glassen. Ni som åker till Barcelona måste besöka detta ställe. Jag önskar att jag kunde göra likadana hemma och efter denna frukost kommer jag att leta efter det perfekta våffeljärnet. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *