Lunchtips: Pane Fresco

Tisdag kväll och jag tänkte dela med mig av ett litet lunchtips. Högst upp på Åhléns City ligger Pane Fresco, en restaurang som drivs av Paolo Roberto. Italienskt, vällagat och supergott. En välgjord meny med många rätter av olika slag. Jag valde Spaghetti Vongole och den var väldigt god. Det fanns även pizzor som såg hur goda ut som helst. Dem är ganska stora så ett tips är att dela. Det finns även en terass att sitta på då vädret tillåter. 

Om ni någon gång har bråttom men vill ägna lite tid åt en riktigt god lunch, ta rulltrappan högst upp på Åhléns City. 

Här finns även en massa gott att äta efter maten, mums!

Köpte med mig en glass. Deras citronsorbet var riktigt god. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *