Vesna W

Okej. Hur underbart fina är inte de här blusarna? Dem kommer från Vesna W som jag agerat lite modell för. Jag tycker att dem är helt fantastiska och det bästa är att dem passar till allt! Till kort kjol, till lång kjol, till slitna jeans, till kostymbyxor… Allt! Så underbart att jag kommer att bo i dessa två hela sommaren! Dessa ger verkligen en känsla av lyx och jag hoppas på att inom en snar framtid kommer att ha fler blusar från märket att hänga i min garderob. Längtar efter att få matcha blusen i puder-rosa till mina byxor i det här inlägget. Den vita blusen kommer jag här näst att bära till ett par slitna boyfriend jeans. 

Ni hittar Vesna W:s blusar, klänningar, byxor och mer här: Vesnaw.se

I samarbete med Vesna W. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *